کارگاه آموزشی سه روزه اخلاق پزشکی و کارآزمایی بالینی (RCT-GCP)

این کارگاه با مجوز کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بابل و با حضور بیش از ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی و دستیاران تخصصی پزشکی به مدت ۳ روز از تاریخ ۱۴۰۲/۴/۲۷ لغایت ۱۴۰۲/۴/۲۹ در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار گردید.

ابتدا آقای دکتر مهدی رجب نیا، معاون محترم تحقیقات و فناوری به بیان اهمیت اخلاق پزشکی و کلیات مصادیق اخلاق پزشکی پرداختند. برنامه با تدریس آقایان: دکتر یداله زاهدپاشا، دکتر علی بیژنی، دکتر مسعود اسدی، دکتر مهدی سپیدارکیش و سرکار خانم دکتر سیمین موعودی با موضوعات (اخلاق پزشکی، مفاهیم و طرح های کارآزمایی بالینی،Iran GCP، نحوه ی ثبت پروتکل مطالعات کارآزمایی بالینی در سامانه IRCT، نحوه جمع آوری داده ها و همچنین نقش کمیته اخلاق و مسئولیت آن در بررسی پروتکل کارآزمایی بالینی) ادامه یافت و در انتها با برگزاری آزمون از مطالب ارائه شده، به کار خود پایان داد.