برگزاری "مدرسه کار با حیوانات آزمایشگاهی (تئوری و عملی)"

"مدرسه کار با حیوانات آزمایشگاهی (تئوری و عملی)" با استقبال دانشجویان و اعضای هیات علمی زیر نظر معاونت تحقیقات فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل، در روزهای ۱۷ لغایت ۱۹ آبان ۱۴۰۲ برگزار گردید.
  این کارگاه شامل بخش های تئوری و عملی بوده و جنبه های مختلف کار با حیوانات آزمایشگاهی توسط اساتید مجرب تدریس گردید. مباحث مطرح شده در روز اول شامل اخلاق در کار با حیوانات آزمایشگاهی، تشخیص و جلوگیری از درد و رنج حیوانات، تعیین حجم نمونه، تجویز مواد و داروها بود.
   همچنین در روز دوم نحوه بیهوشی و بی دردی، اصول جراحی، گاواژ، خونگیری و انواع تزریقات و در روز سوم اصول پژوهش های مداخله ای، آزمون های رفتاری، تشریح و نمونه برداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در انتها این مدرسه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و اساتید، به کار خود پایان داد.